Εισαγωγή στο Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ

Εισαγωγή στο Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ 1024 691 dancecenter

8-9 Ιουνίου 2024
Σάββατο, 16:00-20:00
Κυριακή, 10:00-15:00

Δήλωση συμμετοχής: έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου
Δευτέρα-Παρασκευή: 16:00-21:00, Σάββατο: 11:00-13:00
τηλέφωνο: 22810-80690
* Για την κατοχύρωση της θέσης σας είναι απαραίτητη η προκαταβολή του ποσού των 20 ευρώ μέχρι και τις 07/06/2024.

Εισαγωγή στο Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ

Thai Massage
Η χρήση της μάλαξης, αποτελούσε μία από τις πρώτες θεραπείες στα χρόνια που ο άνθρωπος βρισκόταν ακόμη σε αρχέγονη κατάσταση. Το Thai Massage είναι μια τέχνη παλαιότερη των 2.500 ετών, και η εφαρμογή της επί αιώνες έχει αποδείξει τη θεραπευτική της αξία. Οι τεχνικές του χαλαρώνουν και αναζωογονούν τους μύες, απελευθερώνουν από εντάσεις και πόνους στις αρθρώσεις και στη σπονδυλική στήλη και κατά συνέπεια ηρεμούν και ξεκουράζουν τον νου. Πέρα από τα υπόλοιπα οφέλη, το Thai Massage είναι συγχρόνως μία πνευματική πρακτική που διδάσκει, μέσα από τη σχέση δότη και δέκτη, πώς να αφήνεσαι και να βιώνεις το παρόν, καλλιεργώντας παράλληλα τις αρετές της συμπόνιας, της προσφοράς και της δεκτικότητας.
Σε αυτό το σεμινάριο θα καλωσορίσουμε το Ταϋλανδέζικο Μασάζ, μαθαίνοντας ένα σύνολο από βασικές τεχνικές για όλο το σώμα. Θα αποκτήσουμε καθαρή εικόνα και θα εμπεδώσουμε πώς τοποθετούμε το σώμα μας ως δότες, ώστε να δουλεύουμε με ασφάλεια. Θα συνειδητοποιήσουμε πώς χρησιμοποιούμε το βάρος και την αναπνοή μας ως εργαλεία, για να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τη θεραπευτική επαφή με το σώμα του δέκτη.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Nabil El-Barrage, θεραπευτής παραδοσιακού Ταϋλανδέζικου Μασάζ, δάσκαλος Yoga και δια βίου μαθητής.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους ένα μικρό μαξιλάρι, ένα τετράδιο και ένα στυλό.

Κόστος: 50 ευρώ
Διάρκεια: 9 ώρες

Ναμπίλ Ελ Μπαράζ
Ο Ναμπίλ Ελ Μπαράζ γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στη Σύρο. Σε μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με τον αθλητισμό, και συγκεκριμένα με την ενόργανη γυμναστική και το μπάσκετ. Στη συνέχεια έπαιξε ποδόσφαιρο σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο για αρκετά χρόνια. Το 2009 ακολούθησε το πάθος του για τον χορό. Τα βασικά πεδία στα οποία εκπαιδεύτηκε ήταν ο κλασικός χορός, ο σύγχρονος, ο αυτοσχεδιασμός και η Ιαπωνική τεχνική Butoh. Από το 2010 είναι μέλος του Χοροθεάτρου Ακροποδητί που εδρεύει στη Σύρο. Το 2009 επίσης, μυήθηκε στη yoga και την ολιστική προσέγγιση θεραπειών. Είναι ευγνώμων που το παραδοσιακό Thai Yoga Massage εμφανίστηκε στη ζωή του όταν του δόθηκε η ευκαιρία να εκπαιδευτεί στο Sunshine House με τον Till Heeg, και στη συνέχεια να ενταχθεί επαγγελματικά στον χώρο της θεραπείας. Παράλληλα, απέκτησε την πιστοποίησή του ως δάσκαλος yoga από την Άννα Ζώρζου στο σύστημα YogaWorks και στη συνέχεια μαθήτευσε πλάι στον δάσκαλο Timo Jimenez, εμβαθύνοντας στην παραδοσιακή πρακτική (Ashtanga). Συνεχίζοντας την εκπαίδευσή του, ολοκλήρωσε το 1ο επίπεδο του εκπαιδευτικού προγράμματος Υοgα για παιδιά με τη Χριστίνα Μάτση, στο Flower Kids Yoga. Διαρκώς μελετά, συμμετέχει και παραδίδει μαθήματα και σεμινάρια σε σχέση με το massage και τη yoga.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    Θέλω να ενημερώνομαι για νέα σεμινάρια !

      Join our Newsletter

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.