ΟΡΟΙ
και
ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΟΡΟΙ και ΣΥΝΘΗΚΕΣ

– Το βίντεο του έργου που προτείνεται θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει ολόκληρη την παράσταση, έστω και από διαδικασία πρόβας. Σε περίπτωση που το βίντεο δεν ανταποκρίνεται στην ελάχιστη προκαθορισμένη διάρκεια τότε η αίτηση απορρίπτεται χωρίς να αξιολογηθεί.

– Ελάχιστη διάρκεια προτεινόμενου έργου: 25 λεπτά.

– Οι καλλιτέχνες, επιλεγέντες και μη, θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για την τελική επιλογή του Φεστιβάλ μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

– Οι επιλεγέντες καλλιτέχνες καλούνται να παρουσιάσουν το έργο τους όπως ακριβώς συμπεριλήφθηκε στην αρχική τους αίτηση προς το Φεστιβάλ. Για οποιαδήποτε τροποποίηση προκύπτει, οι καλλιτέχνες οφείλουν να ενημερώνουν το Φεστιβάλ και να λαμβάνουν σχετική έγκριση.

– Οι καλλιτέχνες αμείβονται με ποσοστά 70% από τα έσοδα των εισιτηρίων των παραστάσεων (παρακρατείται ο Φ.Π.Α.).

– Για την προώθηση των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα ζητηθεί από τους επιλεγέντες καλλιτέχνες σχετικό υλικό. Οι επιλεγέντες καλλιτέχνες ενθαρρύνονται να προωθήσουν και εκείνοι τη συμμετοχή των έργων τους στο Φεστιβάλ.

– Το Φεστιβάλ ανακοινώνει στους επιλεγέντες καλλιτέχνες τους χώρους υλοποίησης των παραστάσεων του Φεστιβάλ και αποφασίζει, κατόπιν συνεννόησης μαζί τους, τον κατάλληλο χώρο για την παρουσίαση του έργου τους.

– Σε περίπτωση επιλογής υλοποίησης παράστασης που προσφέρεται δωρεάν στο κοινό (π.χ. σε δημόσιους χώρους), παρέχεται ως ελάχιστη αμοιβή το ποσό των 120 ευρώ, το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με τον αριθμό των ερμηνευτών.

– Το Φεστιβάλ διαθέτει στους καλλιτέχνες τεχνικό εξοπλισμό και υπεύθυνο φωτισμού και ήχου. Σε περίπτωση που κάποιοι καλλιτέχνες επιθυμούν να συνεργαστούν με δικό τους τεχνικό, επιβαρύνονται οι ίδιοι με τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής του.

– Στους προσκεκλημένους καλλιτέχνες προσφέρεται διαμονή δύο διανυκτερεύσεων (μία μέρα πρόβα και μία μέρα παράσταση), ανάλογα με την ημερομηνία παρουσίασης του έργου τους. Σε περίπτωση που κάποιος από τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες επιθυμεί να παρατείνει τη διαμονή του στη Σύρο, αναλαμβάνει ο ίδιος τα έξοδά του.

– Το Φεστιβάλ προσφέρει στους καλλιτέχνες ένα γεύμα/ημέρα από τοπικό μαγειρείο.

– Το Φεστιβάλ προσφέρει στους καλλιτέχνες εκπτωτικά κουπόνια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνεργαζόμενα με τον θεσμό καφέ και εστιατόρια της Σύρου.

– Το Φεστιβάλ καλύπτει αεροπορικά εισιτήρια κόστους μέχρι και 250 ευρώ (aller-retour, μόνο για δρομολόγια εξωτερικού) ανά άτομο για τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες (ερμηνευτές και χορογράφος/σκηνοθέτης). Τυχόν περαιτέρω κόστη θα πρέπει να καλύπτονται από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

– Το Φεστιβάλ καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης εσωτερικού των καλλιτεχνών προς και από τη Σύρο. Το κόστος μεταφοράς οχημάτων δεν καλύπτεται. Τυχόν ακυρώσεις ή αλλαγές εισιτηρίων μετά την έκδοσή τους από τη διοργάνωση του Φεστιβάλ, θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τους καλλιτέχνες.

  Join our Newsletter

  We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

   Newsletter

    Newsletter