ΟΡΟΙ
&
ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΟΡΟΙ & ΣΥΝΘΗΚΕΣ

– Το βίντεο του έργου που προτείνεται θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει ολόκληρη την παράσταση, έστω και από διαδικασία πρόβας.

– Ελάχιστη διάρκεια προτεινόμενου έργου: 20 λεπτά.

– Οι καλλιτέχνες, επιλεγέντες και μη, θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για την τελική επιλογή του Φεστιβάλ μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2022.

– Οι επιλεγέντες καλλιτέχνες καλούνται να παρουσιάσουν το έργο τους όπως ακριβώς συμπεριλήφθηκε στην αρχική τους αίτηση προς το Φεστιβάλ. Για οποιαδήποτε τροποποίηση προκύπτει, οι καλλιτέχνες οφείλουν να ενημερώνουν το Φεστιβάλ και να λαμβάνουν σχετική έγκριση.

– Οι καλλιτέχνες αμείβονται με ποσοστά 70% από τα έσοδα των εισιτηρίων των παραστάσεων (παρακρατείται ο Φ.Π.Α.).

– Όταν παρουσιάζονται την ίδια βραδιά έργα δύο δημιουργών, τότε τα έσοδα των εισιτηρίων μοιράζονται ισομερώς.

– Το Φεστιβάλ αναλαμβάνει την ηλεκτρονική και έντυπη προώθηση των εκδηλώσεών του με αφίσες, προγράμματα, φλάιερς, οπτικοακουστικό υλικό, συνεντεύξεις τύπου και προωθητικό υλικό σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Για τον σκοπό αυτό θα ζητηθεί από τους επιλεγέντες καλλιτέχνες σχετικό υλικό. Οι επιλεγέντες καλλιτέχνες, ενθαρρύνονται να προωθήσουν και εκείνοι τη συμμετοχή των έργων τους στο Φεστιβάλ.

– Το Φεστιβάλ ανακοινώνει στους επιλεγέντες καλλιτέχνες τους χώρους υλοποίησης των παραστάσεων του Φεστιβάλ και αποφασίζει κατόπιν συνεννόησης με τον κάθε προσκεκλημένο καλλιτέχνη τον κατάλληλο χώρο για την παρουσίαση του έργου του.

– Σε περίπτωση επιλογής υλοποίησης κάποιας παράστασης σε δημόσιο χώρο δεν υπάρχουν έσοδα εισιτηρίων αλλά δίδεται προκαθορισμένη αμοιβή στους καλλιτέχνες.

– Το Φεστιβάλ διαθέτει στους καλλιτέχνες τεχνικό εξοπλισμό και υπεύθυνο φωτισμού και ήχου. Σε περίπτωση που κάποιοι καλλιτέχνες επιθυμούν να συνεργαστούν με δικό τους τεχνικό, επιβαρύνονται οι ίδιοι με τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής του.

– Στους προσκεκλημένους καλλιτέχνες προσφέρεται διαμονή δύο διανυκτερεύσεων (μία μέρα πρόβα και μία μέρα παράσταση), ανάλογα με την ημερομηνία παρουσίασης του έργου τους. Σε περίπτωση που κάποιος από τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες επιθυμεί να παρατείνει τη διαμονή του στη Σύρο, αναλαμβάνει ο ίδιος τα έξοδά του.

– Το Φεστιβάλ προσφέρει στους καλλιτέχνες ένα γεύμα/ημέρα από τοπικό μαγειρείο.

– Το Φεστιβάλ προσφέρει στους καλλιτέχνες εκπτωτικά κουπόνια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνεργαζόμενα με τον θεσμό καφέ και εστιατόρια της Σύρου.

– Το Φεστιβάλ καλύπτει αεροπορικά εισιτήρια κόστους μέχρι και 250 ευρώ (aller-retour, μόνο για δρομολόγια εξωτερικού) ανά άτομο για τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες (χορευτές/περφόρμερς και χορογράφοι/σκηνοθέτες). Τυχόν περαιτέρω κόστη θα πρέπει να καλύπτονται από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

– Το Φεστιβάλ καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης εσωτερικού των καλλιτεχνών προς και από τη Σύρο. Το κόστος μεταφοράς οχημάτων δεν καλύπτεται. Τυχόν ακυρώσεις ή αλλαγές εισιτηρίων μετά την έκδοσή τους από τη διοργάνωση του Φεστιβάλ, θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τους καλλιτέχνες.

  Join our Newsletter

  We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

   Newsletter

    Newsletter