ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ με τη Fiona Λαμπρίδη/Wolfsohn

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ με τη Fiona Λαμπρίδη/Wolfsohn 1024 691 dancecenter

15 Νοεμβρίου 2020

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής: έως την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου
Ώρες: 16:00- 21:00, Τηλέφωνο: 22810-80690, E-mail: akropoditidancecentre@gmail.com
* Για την κατοχύρωση της θέσης σας είναι απαραίτητη η προκαταβολή του ποσού των 10 ευρώ μέχρι και τις 06/11/2020

⭐️ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ⭐️
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έκτακτων μέτρων πρόληψης που ανακοινώθηκαν σήμερα για την περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, το εργαστήριο φωνητικής με τη Φιόνα Λαμπρίδη αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας. Θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του εργαστηρίου.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τη συνεργασία!


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ
με τη Fiona Λαμπρίδη/Wolfsohn

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: 11:00 – 14:00
ΚΟΣΤΟΣ: 20 ΕΥΡΩ

“Η Φωνή είναι όργανο. Το ίδιο το Σώμα μας είναι όργανο. Ανακαλύπτοντας τη φωνή μας, ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας!”

Το FINDMYVOICE είναι ένα καινούριο, πρωτοποριακό, εκπαιδευτικού και ψυχοθεραπευτικού χαρακτήρα εργαστήριο που ίδρυσε η Soprano/Performer και καθηγήτρια Φωνητικής Fiona Λαμπρίδη. Πρόκειται για εργαστήριο φωνητικής για όλους που στόχο έχει την εκπαίδευση, την καθοδήγηση, την έκφραση και τη θεραπεία. Το Εργαστήριο απευθύνεται σε όποιον θέλει να εξελιχθεί τραγουδιστικά ή να διορθώσει προβλήματα στην τεχνική και την έκφρασή του, σε όποιον επιθυμεί να βελτιώσει την ικανότητά του στην παρουσίαση, την ομιλία καθώς και τη διαχείριση του άγχους, σε όσους επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις σε δραματικές σχολές και σε όσους επιζητούν την ψυχική και πνευματική τους αυτοβελτίωση μέσω της τέχνης του τραγουδιού. Άνθρωποι με διαφορετικές καταβολές, εκπαίδευση και ηλικία καλούνται να συνυπάρξουν και να μοιραστούν την κοινή τους ανάγκη για δημιουργική έκφραση, να εκπαιδευτούν σε ένα πρόγραμμα φωνητικής τεχνικής με μουσικές, καλλιτεχνικές και θεραπευτικές προεκτάσεις.

* Δεν απαιτείται τραγουδιστική εμπειρία
** Απαιτούνται άνετα ρούχα και κάλτσες. 
*** Οι συμμετέχοντες μαζί με την εγγραφή τους μπορούν εάν το επιθυμούν, να δηλώσουν ένα τραγούδι που θα ήθελαν να δουλέψουν με την εισηγήτρια του σεμιναρίου Fiona Λαμπρίδη.

ΒΑΡΔΑΚΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 12:00 – 14:00
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ της FIONA Λαμπρίδη/Wolfsohn:
«FINDMYVOICE – Μια Ολιστική Μέθοδος Φωνητικής | Θεραπεύομαι και Θεραπεύω με τη Φωνή μου»
Η συγγραφέας θα αναλύσει το τρίπτυχο της Βασικής Τεχνικής, ΑΝΑΠΝΟΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα μιλήσει για την αμφίδρομη σχέση της Φωνητικής με την Ψυχοθεραπεία.

Η Fiona Λαμπρίδη/Wolfsohn είναι ελληνογερμανικής καταγωγής, γεννημένη στην Πάτρα το 1977. Σπούδασε και αφοσιώθηκε για αρκετά χρόνια στο λυρικό τραγούδι. Η κλασική παιδεία δεν την εμπόδισε να ακολουθήσει την αγάπη της για άλλα είδη μουσικής όπως τα blues-rock και soul. Συμμετείχε σε δυο δίσκους world-fusion κάνοντας τα φωνητικά, το 2004 το «Visionary World» και το 2006 το «Hyperfly» του Albert Παναγιωτόπουλου. Από το 2010 υπήρξε ιδρυτικό μέλος των ALTRIBE ως lead singer και συνθέτρια τραγουδιών του σχήματος. Έχει δισκογραφήσει πέντε αγγλόφωνα άλμπουμ, ένα ελληνόφωνο και τρία singles. Το 2017 συνεργάστηκε με τον Νίκο Αντύπα και κυκλοφόρησε το πρώτο της solo album με τίτλο «You Heal My Heart». Την ίδια περίοδο μετακόμισε στο Λονδίνο για εκπαίδευση στο Screen Acting του ΜΕΤ School. Η συνάντησή της με τον βραβευμένο σουηδό σκηνοθέτη Jonas Grimas, η μαθητεία της κοντά του στο performing, σε συνδυασμό με την εξαετή παρακολούθηση βιωματικών-ψυχολογικών σεμιναρίων με θέμα τη Σωματική Καταγραφή των Ψυχολογικών Σοκ, αλλά και η μεγάλη της εμπειρία  και αγάπη για την διδασκαλία, ήταν η αφορμή, να οραματιστεί και εν τέλει να ιδρύσει το 2019 στην Θεσσαλονίκη το FINDMYVOICE Workshop. Ένα εναλλακτικό εργαστήριο φωνητικής/τραγουδιού για όλους, με σκοπό την εκπαίδευση, την έκφραση, τη θεραπεία και την απελευθέρωση μέσω της Τέχνης του Τραγουδιού.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    Θέλω να ενημερώνομαι για νέα σεμινάρια !

      Join our Newsletter

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.